Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ryto g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Rožių g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Saulės 1-oji g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Saulės 2-oji g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Saulės 3-oji g., Kaišiadorių m., Kaišiadorių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,2 - 1,5 kg kiaulienos kumpio, su oda 1 šaukštelio čiobrelių 1 žiupsnelio pipirų, grūstų 2 šaukštų sojos padažo 1 žiupsnelio druskos 3 šaukštų bruknių uogienės 2 šaukštų
alyvuogių aliejaus 1 saujos gvazdikėlių 2 šaukštų aliejaus, apkepimui
Gaminimas: Prieskonius, soją, druską, alyvuogių aliejų išmaišyti ir ištrinti mėsą, laikyti šaldytuve per naktį. Odą supjaustyti rombeliais ir įkaitintoje keptuvėje kumpį apkepti iš abiejų pusių. Į
kiekvieną rombelį įsmeigti gvazdikėlį ir įvynioti į folgą.
Kepti įkaitintoje iki 200 °C orkaitėje apie 45 min. Išimti iš folgos ir aptepti bruknių uogiene ir kepti apie 10 - 15 min. (tik nesudeginti).
Valgyti su keptomis bulvėmis ir daržovėmis.
|
|
|
|
|