Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trumpoji g., Parudaminio k., Vilniaus r. sav.,
Užupio g., Parudaminio k., Vilniaus r. sav.,
Vilniaus g., Parudaminio k., Vilniaus r. sav.,
Svajonių g., Pašilaičių k., Vilniaus r. sav.,
Vakarinė g., Pašilaičių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 v. š. citrinos sulčių 3 v. š. alyvuogių aliejaus 1 žiupsnelio druskos 1 žiupsnelio pipirų, grūstų 100 ml stiprios kavos 500 g viščiukų mažosios filė 2 skiltelių česnako 2 v. š.
petražolių, smulkintų 3 v. š . cukranendrių cukraus
Gaminimas: Supjaustyti vištieną nedideliais gabalais.
Sumaišyti alyvuogių aliejų, susmulkintas česnako skilteles, petražolių lapus, kavą, cukranendrių cukrų ir citrinos sultis. Užpilti marinatą ant vištienos,
pamaišyti ir laikyti šaldytuve ne trumpiau 5 valandų arba per naktį.
Nusausinti vištienos gabaliukus popierinėmis servetėlėmis. Dėti vištienos gabaliukus į įkaitintą aliejų ir kepti, kol pagels. Pabarstyti druska ir pipirais. Valgyti su šparaginėmis pupelėmis, keptomis morkomis ir
virtais ryžiais.
|
|
|
|
|