Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Parko g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Puodžialaukės g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Rokiškio g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
S. Nėries g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Sodų g., Pandėlio m., Rokiškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 ml grietinėlės 125 g cukraus 125 g sviesto 1 kiaušinio 250 g varškės kremo 250 g miltų
Gaminimas: Sviestą sutarkuoti, suberti cukrų, sudėti miltus ir įmušti
kiaušinį. Minkyti tešlą, kol gausis vienalytė masė. Pusvalandžiui padėti į šaldytuva. Tešla iškloti kepimo formeles. Kepti orkaitėje 200°C temp., kol gražiai pagels. Varškę gerai išsukti su grietinėle, kiaušiniu ir cukrumi. Pilti po samtelį ant iškepusio pagrindo ir dėti kepti dar 15
min., 180°C. temp. orkaitėje. Atvėsusį pyragą puošti šviežiais vaisiais ir želė.
|
|
|
|
|