Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Padrobšio g., Mitkaičių k., Telšių r. sav.,
Starkupio g., Mitkaičių k., Telšių r. sav.,
Šilo g., Mitkaičių k., Telšių r. sav.,
Būgenių g., Nerimdaičių mstl., Telšių r. sav.,
Niurkių g., Nerimdaičių mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Vištienos (geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis) 100 g sviesto 50 g krienų 100 g migdolų 1 česnako 2 morkų Pastarnoko Druskos, juodųjų
pipirų
Gaminimas: Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą. Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su
vištiena. Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą. Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite. Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę. Vištiena su krienais tiekiama ant
stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
|
|
|
|
|