Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lelijos Sodų 12-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lelijos Sodų 13-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lelijos Sodų 14-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lelijos Sodų 2-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Lelijos Sodų 3-oji g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg laširos arba upėtakio 1 kg bulvių Alyvuogių aliejaus 2 v. š. citrinos sulčių Druskos Juodųjų pipirų Petražolių, džiovintų Bazilikų
Gaminimas: Žuvį
supjaustyti gabalais ir sudėti į kepimo skardą. Apšlakstyti citrinos sultimis, alyvuogių aliejumi, druska bei prieskoniais ir palikti kambario tenperatūroje valandai laiko. Šalia sudėti nuskustas, nuplautas ir stambiai supjaustytas bulves. Jas taip pat apšlakstyti aliejumi ir pabarstyti
prieskoniais. Viską pašauti į 180°C orkaitę ir kepti 40 - 50 minučių. Skanaus.
|
|
|
|
|