Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is persisko zodzio, reiskiancio "panasus i auksa",
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is vokisko zodzio, reiskiancio piktaja dvasia, goblina (naminuka) ,
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo is vokisko zodzio, reiskiancio velnia,
Cheminis elementas, kurio pavadinimas kilo nuo graikijos tesalijos regiono miestelio pavadinimo,
Cheminis elementas, kurio pavadinimas lotyniskai atitinka reino upes pavadinima,
Tujų g., Tamošių k., Jurbarko r. sav.,
Užmituvio g., Tamošių k., Jurbarko r. sav.,
Ąžuolų g., Vadžgirio mstl., Jurbarko r. sav.,
Dvaro g., Vadžgirio mstl., Jurbarko r. sav.,
Juozo Dargužo g., Vadžgirio mstl., Jurbarko r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis 800 g lašišos filė, be odos ir kaulų 2 v. š. SANTA MARIA aitriųjų paprikų 2 v. š. cukraus 1 a. š. SANTA MARIA akmens
druskos, malūnėlyje 2 v. š. aliejaus Salotoms: 2 avokadų, pjaustytų kubeliais 1 agurko, pjaustyto kubeliais 3 žieminių svogųnų, supjaustytų 1 ryšulėlio krapų, smulkintų 0,5 puokštės romaninių salotų 1 žaliosios citrinos sulčių (šviežiai spaustų) 1 v. š.
alyvuogių aliejaus SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje
Gaminimas: Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis. Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius. Sumaišykite visus salotų
komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis. Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų. Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais. Pakaitinkite aliejų ir apie 3 - 4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras
traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės. Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis. Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu. Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION
prieskonių mišiniu!
|
|
|
|
|