Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jūros g., Galmenų k., Tauragės r. sav.,
Kaštonų g., Galmenų k., Tauragės r. sav.,
Kranto g., Galmenų k., Tauragės r. sav.,
Ryto g., Galmenų k., Tauragės r. sav.,
Tvenkinio g., Galmenų k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 v. š. SANTA MARIA RED HOT aitriųjų paprikų dribsnių 2 šviežio česnako skiltelės, smulkintos 50 ml alyvuogių aliejaus 1 pakuotės vyšninių pomidorų, supjaustytų per pusę 1 pakuotės Tagliatelle
makaronų 100 g smulkintų petražolių, šviežių 100 g parmezano sūrio, tarkuoto
Gaminimas: Išvirkite makaronus, kaip rekomenduojama ant pakuotės. Pakaitinkite aliejų, įdėkite česnakų, aitriųjų paprikų dribsnių ir keletą minučių pakepkite, bet
neprideginkite česnakų! Sudėkite pomidorų puseles ir pakaitinkite dar 1–2 minutes. Sudėkite virtus bei nusunktus makaronus ir kaitinkite 1–2 minutes. Patiekite su parmezano sūriu ir šviežiomis petražolėmis. Patarimas! Makaronai idealiai tinka
prie vištienos suktinukų su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru!
|
|
|
|
|