Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ievų skg., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Ilgoji g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
J. Basanavičiaus g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
J. Biliūno g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
J. Janonio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 15 ml aliejaus 300 g kiaulienos nugarinės, supjaustytos 5x5 cm gabaliukais 40 g svogūnų, pjaustytų griežinėliais 6 g česnako 1 arb. š. SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 500 ml
vandens Padažui: 15 ml aliejaus 0,5 a. š. SANTA MARIA kmynų 1 SANTA MARIA gvazdikėlio 0,25 a. š. SANTA MARIA malto cinamono 50 g pomidorų padažo 20 g SANTA MARIA CHIPOTLE aitriųjų paprikų SANTA MARIA akmens druskos, malūnėlyje 20 vnt. SANTA MARIA NACHO kukurūzų
traškučių Patiekiant: 100 g sūrio kremo Kalendrų lapų Raudonųjų kopūstų Ridikėlių
Gaminimas: Apskrudinkite kiaulieną keptuvėje ar puode, sudėkite svogūnus bei česnakus ir kepkite kelias minutes. Įpilkite vandens, įberkite druskos ir virkite apie
2,5–3 valandas, kol mėsa suminkštės. Išimkite mėsą iš sultinio ir, šiek tiek palaukę, suplėšykite ją dviem šakutėmis. Aliejuje pakaitinkite pomidorų padažą ir supilkite sultinį. Pakaitinkite, kol užvirs, įdėkite padažui skirtus prieskonius ir kaitinkite apie 10
minučių. Užpilkite padažą ant mėsos, palengva išmaišykite ir palaukite kelias minutes. Paskrudinkite traškučius 5 minutes iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje. Paruoštą mėsos ir pomidorų padažą uždėkite ant paskrudintų traškučių ir patiekite su sūrio kremu ir
daržovėmis.
|
|
|
|
|