Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų al., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Eglynų g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Gobergiškės g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Klaipėdos pl., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Klevų g., Šlapšilės k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 gabalų sviestžuvės Druskos Pipirų Prieskoninių žolių Petražolių Saulėgrąžų aliejaus Miltų
Gaminimas: Žuvį nuplauti, išvalyti ir supjaustyti gabakaus. Barstyti
prieskonių, druskos, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Patiekti su kapotomis petražolėmis.
|
|
|
|
|