Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Putino Sodų 2-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Putino Sodų 3-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Putino Sodų 4-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Putino Sodų 5-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Putino Sodų 6-oji g., Užgirių k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg vištų kepenėlių 2 v. š. citrinų sulčių 1 a. š. medaus 3 - 4 v. š. augalinio aliejaus 300 g svogūnų 0,5 a. š. druskos Žiupsnelio pipirų 3 - 4 lauro
lapų
Gaminimas: Vištienos kepenėles nuplaukite, supjaustykite pailgais griežinėliais ir sudėti į dubenį. Tada sudėkite medų, supilkite citrinų sultis, gerai išmaišykite ir leiskite marinuotis, kol paruošite svogūnus. Pusžiedžiais supjaustykite svogūną. Apkepkite
įkaitintame aliejuje, kol suminkštės (10 - 15 minučių). Išimkite iš keptuvės svogūnus. Į įkaitiną keptuvę su aliejumi sudėkite kepenėles ir apkepkite ant didelės ugnies. Susidariusias sultis šaukštu pašalinkite. Kepkite dar 6 - 7 minutes. Sudėkite keptus svogūnus, visus likusius
komponentus ir troškinkite 5 minutes. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir palaikykite uždengus dangtį. Po 5 minučių vėl dėkite troškinti dar 5 minutėms ant mažos ugnies. Skanaus.
|
|
|
|
|