Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Beržų g., Žeimelio mstl., Pakruojo r. sav.,
E. Leijerio al., Žeimelio mstl., Pakruojo r. sav.,
J. Šliavo g., Žeimelio mstl., Pakruojo r. sav.,
Kairelių g., Žeimelio mstl., Pakruojo r. sav.,
Liepų g., Žeimelio mstl., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g grybų, marinuotų 1 svogūno 1 pomidoro 0,5 obuolio Petražolių šviežių 6 tešlos krepšelių Truputis alyvuogių aliejaus 1
kiaušinio Majonezo
Gaminimas: Susmulkintus svogūnus apkepkite aliejuje iki auksinės spalvos. Tešlos krepšelius aptepkite kiaušinio plakiniu. Svogūnus sumaišykite su marinuotais grybais ir mase užpildykite (nepilnai) krepšelius. Pašaukite į orkaitę 7 - 10 minučių. Į
krepšelių vidų pridėkite smulkiai pjaustytų obuolių, petražolių šakelių, papuoškite pomidoro griežinėliu, dėkite majonezo. Skanaus.
|
|
|
|
|