Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kazio Binkio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kazio Ulvydo g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kėkštų takas, Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Kęstučio g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Klevų g., Kėdainių m., Kėdainių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 150g brokolių 100 marinuotų bambuko ūglių Šlakelio sezamo aliejaus 2 morkų 1 saujos džiovintų grybų 2 a. š. balto sauso vyno 1a. š. rudojo cukraus 1v. š. sojos
padažo
Gaminimas: Morkas nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Grybus išmirkome vandenyje. Į Įkaitintą aliejų suberiame brokolius, bambukų ūglius, morkas ir kepiname apie tris minutes. Grybus sudedame kartu su daržovėmis. Sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę
dangčiu ir troškinkite apie 10 minučių. Sudedame rudąjį cukrų, pilame balto sauso vyno ir sojų padažo. Troškiname dar keletą minučių.
|
|
|
|
|
|