Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Džiugo g., Buožėnų k., Telšių r. sav.,
Medžiotojų g., Buožėnų k., Telšių r. sav.,
Mokyklos g., Buožėnų k., Telšių r. sav.,
Pirties g., Buožėnų k., Telšių r. sav.,
Sodų g., Buožėnų k., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g kiaulienos 50 - 70 g raudono vyno 3 svogūnų Kardamono, žirnelių Kardamono, malto Druskos Pipirų
Gaminimas: Svogūną supjaustome griežinėliais ir
pakepiname, kol suminkštės. Tada dedame į tą pačią keptuvę supjastytą nedideliais kubeliais mėsą. Kai kiauliena pradės gražiai skrusti, pilame vyną ir prieskonius bei dar kepame apie 10 minučių. Patiekiame su garnyru. Skanaus.
|
|
|
|
|