Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pilies,
stogo,
stogo kark,
vcėžjys,
dailios formos kaulas,
kur rasti kaulą,
kaulas,
kaulą,
gidas sugrįžo,
gidas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Faktas, ivykis, galintis buti pavyzdziu ar pateisinimu kitiems panasiems ivykiams,
Fakto pripazinimas teisetai patikimu kol neirodyta kitaip,
Faktu aprasymas, aiskinimas, remiantis teorinem savokom,
Fakulteto rastine, dekano kabinetas ir priimamasis kambarys,
Fantastikos kryptis,
Kildiškio g., Žilpamūšio k., Pasvalio r. sav.,
Kūriškio g., Žilpamūšio k., Pasvalio r. sav.,
Mūšos g., Žilpamūšio k., Pasvalio r. sav.,
Norgėlų g., Žilpamūšio k., Pasvalio r. sav.,
Parko g., Žilpamūšio k., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Apie 50 vnt. sausainių (man išėjo dvi skardos dar nesulipdytų sausainių)
Tešlai: 350g miltų 200g sviesto arba kepinių margarino 150g cukraus 1 kiaušinio 2 kiaušinių
trynių 1 nutarkuotos citrinos žievelės Žiupsnelio druskos Žiupsnelio vanilinio cukraus Apvoliojimui: 200g graikiškų riešutų, maltų 2 kiaušinių baltymų Pertepimui: 100 g juodo šokolado 40 g sviesto
Gaminimas: 1. Sviestą iki purumo išsukite su
cukrumi, vanilinu, druska, romu ir citrinos žievele. 2. Įmuškite kiaušinį ir kiaušinio trynius ir vėl viską gerai išplakite. 3. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir po truputį berkite į tešlą. Kai bus sunku maišyti, pradėkite minkyti rankomis. Tešla turi būti rieboka, minkšta,
nelimpanti prie rankų. Tešlą dėti į šaldytuvą bent 1 val. 4. Iš tešlos suformuokite nedidelius rutuliukus, juos merkite į kiaušinio baltymą ir gausiai apvoliokite maltuose riešutuose. 5. Sausainius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje apie
20 - 30 min., kol gražiai pagels. 6. Pertepimui. Šokoladą ištirpinkite kartu su sviestu ir palaukite, kol masė, truputį pravėsdama, sutirštės. 7. Iškepusius sausainius gerai atvėsinkite ir pertepus šokoladine mase, sulipinkite po du.
|
|
|
|
|
|