Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
pašalinti anketą,
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
S. Nėries g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
S. Valiūno takas, Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Sandėlių g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Saulės g., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Saulės skg., Mažeikių m., Mažeikių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiuko broilerio 0,5 l šviesaus alaus 5 skiltelių česnako 1 kilogramo bulvių 1 Svogūno 2 v. š. augalinio aliejaus Rozmarino Čiobrelio Paprikos
miltelių Ožragės Druskos
Gaminimas: Į puodą įdėkite vištą, apipilkite ją alumi, gausiai pridėkite prieskonių, trinto česnako, druskos (nebūtina). Vištą įtrinkite ir palikite valandai marinuotis. Tada ant butelio pamaukite vištą ir kepkite 180 ° C
temperatūroje apie 90 minučių. Kepimo metu vis apšlakstyti vištą alumi , jog susidarytų traški plutelė. Likus vištai kepti 40 - 50 minučių, pridėkite pjaustytų bulvių su svogūnais (apšlakstykite jas aiejumi). Skanaus :)
|
|
|
|
|