Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
garena,
kuprinė,
url,
masturbatorius,
internet,
kaukiu,
nanoferma,
ernesta,
pvp,
pazintys vyresniems,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mindaugo g., Utenos m., Utenos r. sav.,
Molėtų g., Utenos m., Utenos r. sav.,
Naujasodžio g., Utenos m., Utenos r. sav.,
Naujoji g., Utenos m., Utenos r. sav.,
Nemeikščių g., Utenos m., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 viščiuko broilerio 0,5 l šviesaus alaus 5 skiltelių česnako 1 kilogramo bulvių 1 Svogūno 2 v. š. augalinio aliejaus Rozmarino Čiobrelio Paprikos
miltelių Ožragės Druskos
Gaminimas: Į puodą įdėkite vištą, apipilkite ją alumi, gausiai pridėkite prieskonių, trinto česnako, druskos (nebūtina). Vištą įtrinkite ir palikite valandai marinuotis. Tada ant butelio pamaukite vištą ir kepkite 180 ° C
temperatūroje apie 90 minučių. Kepimo metu vis apšlakstyti vištą alumi , jog susidarytų traški plutelė. Likus vištai kepti 40 - 50 minučių, pridėkite pjaustytų bulvių su svogūnais (apšlakstykite jas aiejumi). Skanaus :)
|
|
|
|
|