Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Ventos g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Vydūno g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Vilniaus g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Virvytės g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Vyšnių g., Telšių m., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Marinuoti vištų (arba kalakutų) sparneliai, 6 vienetai Pievagrybiai, dideli, 5-7 vienetai Česnakai, smulkinti, 5 skiltelės Lauro lapai, keletas Druska, pagal skonį Pipirai, pagal
skonį Čiobrelio šakelė Raudonas vynas, saldus, 4-5 šaukštai
Gaminimas: Marinuotus vištų sparnelius kepti keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 30 minučių (jie bus labai traškūs ir apskrudę). Į jau gerokai apkepusius sparnelius dėti pjaustytus pievagrybius,
berti smulkintą česnaką, lauro lapus ,čiobrelio šakelę, druską, pipirus. Šiek tiek viskam pakepus, pilti vyną ir dar 2- 3 minutes patroškinti. Skanaus!
|
|
|
|
|