Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Daugėlių g., Smilgių k., Šiaulių r. sav.,
Liepkalnio g., Smilgių k., Šiaulių r. sav.,
Liepų g., Smilgių k., Šiaulių r. sav.,
Pajuodupio g., Smilgių k., Šiaulių r. sav.,
Saulės Rato g., Smilgių k., Šiaulių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Marinuoti vištų (arba kalakutų) sparneliai, 6 vienetai Pievagrybiai, dideli, 5-7 vienetai Česnakai, smulkinti, 5 skiltelės Lauro lapai, keletas Druska, pagal skonį Pipirai, pagal
skonį Čiobrelio šakelė Raudonas vynas, saldus, 4-5 šaukštai
Gaminimas: Marinuotus vištų sparnelius kepti keptuvėje ant vidutinės ugnies apie 30 minučių (jie bus labai traškūs ir apskrudę). Į jau gerokai apkepusius sparnelius dėti pjaustytus pievagrybius,
berti smulkintą česnaką, lauro lapus ,čiobrelio šakelę, druską, pipirus. Šiek tiek viskam pakepus, pilti vyną ir dar 2- 3 minutes patroškinti. Skanaus!
|
|
|
|
|