Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pagal kinu patarle "nemusama per ..? veida",
Parasykite filmo pavadinima:? .. niekada nemirsta,
Parasykite gotisko vardo Amalrichas italiska forma,
Parasykite vienu zodziu: vonas, australis, litas, ugija, tugrikas, afganis,
Pas vokiecius ir anglus Smitas, pas ukrainiecius Kovalis, o pas zydus ..? ,
Valstiečių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Varnaičių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Varpo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vasario 16-osios g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Vėjo g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g plekšnės 250 g svogūnų 3 šaukštai pomidorų pastos arba pomidorų padažo Džiūvėsėliai Druska Kiti prieskoniai (pagal skonį) Svogūnų
laiškai Aliejus
Gaminimas: Žuvį išvalome ir įtriname prieskoniais, paliekame 30 minučių. Susmulkiname svogūnus ir sudedame įkaitintą aliejų. Po to supilame 150 ml vandens, įmaišome pomidorų padažą ir troškiname 5 minutes. Žuvį pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame
įkaitintame aliejuje, kol abi pusės gražiai pagels. Žuvį patiekiame su pasigamintu padažu. Galima apibarstyti svogūnų laiškais ar kitais žalumynais.
|
|
|
|
|