Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Eidintų g., Eidintų k., Tauragės r. sav.,
Geležinkelio g., Eidintų k., Tauragės r. sav.,
Gerviečių g., Eidintų k., Tauragės r. sav.,
Kaštonų g., Eidintų k., Tauragės r. sav.,
Liepų g., Eidintų k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Želei: 300 g raudonųjų serbentų 150 g cukraus 20 g želatinos Suflė: 400 ml grietinėlės, 33-35% 150 g cukraus 10 g želatinos Papuošimui: 100 g
šokolado
Gaminimas: Želė: želatiną užpilkite 150 ml šalto vandens. Raudonuosius serbentus sutrinkite ir perkoškite per medžiagą, kad neliktų sėklų ir odelių. Įmaišykite cukrų. Raudonųjų serbentų tyrę sudėkite į puodą, užpilkite 500 ml vandens, sudėkite želatiną ir
visą laiką maišant kaitinkite, ko želatina ištirps. Supilstykite į taures, kuriose formuosite desertą. Palikite šaldytuve 6-8 valandoms. Suflė: Želatiną užpilkite 100 ml vandens. Po to kaitinkite, kol želatina ištirps, neužvirinkite ir visą laiką maišykite. Grietinėlę išplakite
su cukrumi ir įmaišykite ištirpintą želatiną. Gautą suflė supilkite ant sustingusios želė. Dėkite į šaldytuvą dar 6-8 valandoms. Prieš patiekiant papuoškite šokolado drožlėmis. Skanaus!
|
|
|
|
|