Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Užušilių g., Vileikiškių k., Širvintų r. sav.,
Beržų g., Viršuliškių k., Širvintų r. sav.,
Dvaro g., Viršuliškių k., Širvintų r. sav.,
Liepų g., Viršuliškių k., Širvintų r. sav.,
Viršuliškių g., Viršuliškių k., Širvintų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1,5 kopūsto gūžės Aliejus (kepti) 500 g maltos mėsos 500 ml vandens 1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys 0,5 šaukštelio juodųjų pipirų, maltų 1 šaukštelio
druskos
Gaminimas: Kopūstą supjaustyti plonomis juostelėmis, sudėti į verdantį vandenį. Pamaišyti, uždengti dangčiu ir pavirti apie 10 min. Į keptuvę įpilti aliejaus, apkepti sutrupintą maltą mėsą ir užpilti ant kopūstų. Pridėti pipirų, druskos, sultinio ir gerai išmaišyti.
Uždengus patroškinti ant mažos ugnies 20 min. Jei reikia, dar įpilti verdančio vandens ir įberti druskos ir pipirų. Virti, kol kopūstai suminkštės. Skanaus!
|
|
|
|
|