Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Mykolo Krupavičiaus g., Igliškėlių mstl., Marijampolės sav.,
Amalvos g., Igliškėlių k., Marijampolės sav.,
Liepų g., Kidoliškių k., Marijampolės sav.,
Upelio g., Kidoliškių k., Marijampolės sav.,
Valčiuvos g., Kuktų k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g pievagrybių 0,5 susmulkinto svogūno 50 g sviesto Bouguet garni žolelės 1 vnt. KNORR BULJONETĖ vištienos sultinys 400 ml vandens 25 g miltų 500 ml pieno Druska ir
juodieji pipirai
Gaminimas: Pievagrybius supjaustyti riekelėmis, 6-8 riekeles palikti papuošimui (pavirti piene kelias minutes). 25 g svieste pakepti svogūnus, sudėti grybus, bouguet garni, užpilti sultiniu ir virti 25 minutes. Kai suminkštės, sriubą smulkintuvu sutrinti. Likusį
sviestą ištirpinti, apkepti jame miltus, supilti maišant pieną. Sudėti trintus grybus, užvirti ir pavirti 5 minutes. Pagardinti druska bei juodaisiais pipirais. Supilti į dubenėlius ir papuošti pievagrybių griežinėliais. Tiekiant galima pabarstyti skrudintos duonos kubeliais. Skanaus!
|
|
|
|
|