Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kalnelio g., Didžiųjų Lapių k., Kauno r. sav.,
Pakalnės g., Didžiųjų Lapių k., Kauno r. sav.,
Pienių g., Didžiųjų Lapių k., Kauno r. sav.,
Šaltinio g., Didžiųjų Lapių k., Kauno r. sav.,
Šulinio g., Didžiųjų Lapių k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 višta 250 ml balto vyno, sauso 150 g svogūnų 3-4 skiltelės česnako 5-7 šakelės čiobrelio 1 pundelis baziliko Druskos ir pipirų (pagal skonį) Augalinio
aliejaus
Gaminimas: Susmulkinkite česnaką ir svogūną. Susmulkinkite bazilikų lapus. Gerai išvalyta ir nuplautą vištą įtrinkite druska ir pipirais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Pakepinkite svogūnus ir česnakus apie 2 minutes. Dėkite vištą ir kepkite apie 15
minučių. Apverkite ir kepkite dar 15 minučių. Supilkite vyną, sudėkite žalumynus ir troškinkite pirmiausiai vieną pusę apie 10 minučių, o po to apvertus ir kitą. Paprasta ir skanu.
|
|
|
|
|