Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 33-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 250 g avinžirniai dribsniai, greitai paruošiami 1 morka (vidutinio dydžio) 1 svogūnas 2 skiltelės česnako 0,25 a.š. muskato 1 v.š. Vorčesterio padažo (arba sojos padažo) Juodieji
pipirai (šviežiai malti) (pagal skonį) 2 v.š. miltų 1 kiaušinis Druska (pagal skonį) 1 v.š. džiūvėsėlių 1 saujelė sezamo sėklų
Gaminimas: Pasiruoškite avižinius dribsnius. Morką išvirkite. Sutrinkite su blenderiu avižinius dribsnius, morką, svogūną,
česnakus. Įmaišykite Vorčesterio padažą, prieskonius, kiaušinį ir miltus. Formuokite blynelius. Juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir sezamo sėklose. Kepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.
|
|
|
|
|