Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žilvičių 5-oji g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Žilvičių g., Puskelnių k., Marijampolės sav.,
Klevų g., Putriškių k., Marijampolės sav.,
Bokšto g., Riečių k., Marijampolės sav.,
Lauko g., Riečių k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 350 g kvietinių miltų 2 šaukšteliai Santa Maria kepimo miltelių 2 šaukšteliai Santa Maria prieskonių (cinamono, kardamono, imbiero ir pan.) 250 g cukraus 3 kiaušiniai 1 apelsino
žievelė 85 g razinų 85 g džiovintų vyšnių 50 g migdolų 50 g pistacijų
Gaminimas: Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, prieskoniais. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Po to berkite ir įmaišykite miltų mišinį. Galiausiai įmaišykite smulkiai tarkuotą
apelsino žievelę, razinas, vyšnias, smulkiai kapotus migdolus ir pistacijas. Sudėkite tešlą į kepimo formą ir kepkite apie 30-45 min. 180 laipsnių orkaitėje. Išėmę pyragą supjaustykite norimo dydžio gabaliukais ir kepkite dar apie 15-20 min. 100 laipsnių orkaitėje (pagal Celsijų).
|
|
|
|
|