Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gidas sugrįžo,
gidas,
auksinis raktas,
gyvalazdė,
matavimo pratimai,
sovietų sąjunga,
pilies,
pilis,
gabijos,
kolekcos,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dailininkas, kolekcionierius, visuomenes veikejas, vienas is pirmosios lietuviu dailes parodos organizatoriu,
Danijos administracinis vienetas,
Danu grupe, 2000 m Eurovizijos dainu konkurso nugaletoja,
Daugiaase priekaba sunkiems, nedalomiems kroviniams vezti,
Degtuku isradejas,
Viršuliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršuliškių skg., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 1-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 10-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200g rūkytos žuvies Pusė poro Sauja konservuotų kaparėlių Šaukštas sviesto 2 šaukštai alyvuogių aliejaus 2 bulvės Šaukštelis smulkinto čiobrelio Žiupsnis druskos,
pipirų Žiupsnis kmynų 400ml pieno
Gaminimas: Bulves supjaustome nedideliais kubeliais, porus – griežinėliais. Viską kepiname su sviestu, aliejumi bei likusiais komponentais (išskyrus pieną ir žuvį).Viskam apkepus, o bulvėms kiek suminkštėjus, sumažiname ugnį ir
sudedame žuvį. Maišydami kepame dar keletą minučių ir supilame pieną. Viską verdame ant nedidelės ugnies vis pamaišydami, kol porai ir bulvės bus iki galo išvirę. Skanaus! Išmokite įvairių patiekalų ruošimo principų Čiop Čiop kulinarijos kursuose! Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook
puslapyje.
|
|
|
|
|
|