Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pakrantės g., Palonų mstl., Radviliškio r. sav.,
Palono g., Palonų mstl., Radviliškio r. sav.,
Pienių g., Palonų mstl., Radviliškio r. sav.,
Pievų g., Palonų mstl., Radviliškio r. sav.,
Jaunimo g., Papušynio k., Radviliškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 sauja nuplautų špinatų lapų 0,5 stiklinės stambiai kapotų braziliškų riešutų 150 ml šalto spaudimo alyvuogių aliejaus 2 skiltelės česnako 1 žiupsnis druskos ir pipirų 1 saujelė
spanguolių
Gaminimas: Visus komponentus sudėkite į virtuvinį kombainą ar elektrinio grūstuvo indelį ir malkite, kol susidarys vientisa konsistencija. Pilkite daugiau arba mažiau alyvuogių aliejaus, priklausomai nuo to, ar norite skystesnio ar tirštesnio padažo. Šis
žaliavalgiškas padažas puikiai tiks tiek prie salotų, tiek makaronų patiekalams pagardinti. Skanaus! Išmokite žaliavalgiško maisto gaminimo principų Čiop Čiop žaliavalgystės kursuose. Daugiau apie Čiop Čiop organizuojamus virtuvės mokymus skaitykite čia. Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop
Facebook puslapyje.
|
|
|
|
|