Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jaunystės 4-oji g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Jaunystės 5-oji g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Jaunystės 6-oji g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Jaunystės takas, Šakių m., Šakių r. sav.,
Jazminų g., Šakių m., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kopūstų 1 stiklinė ryžių 400-500 g maltos mėsos (kiauliena, jautiena, kalakutiena ir pan.) 3 dideli pomidorai 100-200 g fermentinio sūrio Druska ir pipirai (pagal
skonį)
Gaminimas: Ryžius išverdame (virti kaip nurodyta ant pakuotės arba apie 10-15 min.). Išvirtus ir nusausintus ryžius sumaišyti su malta mėsa. Įmaišyti prieskonių. Kopūstą smulkiai supjaustyti ir patroškinti keptuvėje ar puode, kol suminkštės (Įpylus šiek tiek
aliejaus ir vandens). Produktus dedame į kepimo indą. Sluoksniuojame: pusė kopūstų, po to pusė pomidorų kubelių, faršas, likę kopūstai, sūris. Kepame apie 40-50 minučių 180 laipsnių orkaitėje (kad sūris nesudegtų pirmas 15-20 kepimo minučių uždengiame folija).
|
|
|
|
|