Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Šaltinio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Šaltupio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Šeimyniškėlių g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Šepetiškių g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Šilelio g., Anykščių m., Anykščių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kopūstų 1 stiklinė ryžių 400-500 g maltos mėsos (kiauliena, jautiena, kalakutiena ir pan.) 3 dideli pomidorai 100-200 g fermentinio sūrio Druska ir pipirai (pagal
skonį)
Gaminimas: Ryžius išverdame (virti kaip nurodyta ant pakuotės arba apie 10-15 min.). Išvirtus ir nusausintus ryžius sumaišyti su malta mėsa. Įmaišyti prieskonių. Kopūstą smulkiai supjaustyti ir patroškinti keptuvėje ar puode, kol suminkštės (Įpylus šiek tiek
aliejaus ir vandens). Produktus dedame į kepimo indą. Sluoksniuojame: pusė kopūstų, po to pusė pomidorų kubelių, faršas, likę kopūstai, sūris. Kepame apie 40-50 minučių 180 laipsnių orkaitėje (kad sūris nesudegtų pirmas 15-20 kepimo minučių uždengiame folija).
|
|
|
|
|