Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pupojų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Pupojų Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 puodeliai kvietinių miltų 0,5 puodelio rudojo cukraus 2 šaukšteliai kepimo miltelių 0,5 puodelio saulėgrąžų aliejaus 0,5 puodelio apelsinų sulčių (skaniausia šviežios) 2
kiaušiniai 1 šaukštelis vanilės esencijos 12 datulių be kauliukų
Gaminimas: Datules supjaustome gabaliukais, užpilame vandeniu ir paliekame, kol išbrinks (~30 minučių). Išplakame kiaušinius su cukrumi. Įmaišome vanilę, sultis ir aliejų. Miltus sumaišome su kepimo
milteliais ir taip pat įmaišome į tešlą. Nusausintas datules irgi įmaišome į tešlą. Į keksiukų formeles pridedame tešlos. Kepame 15-20 minučių 190 laipsnių karštumo orkaitėje.
|
|
|
|
|