Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lakštingalų g., Žarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Laukų g., Žarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Minijos g., Žarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Mokyklos g., Žarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Pakalnės g., Žarėnų mstl., Telšių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai 100 g sviesto 75 g cukraus 1 pakelis Santa Maria vanilinio cukraus 50-70 g miltų 200 g kokoso 250 g uogienės su uogų gabaliukais Papuošimui: 100 g juodojo
šokolado
Gaminimas: Kiaušinių trynius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Baltymus išplakite su žiupsneliu druskos iki putų. Į trynių masę įmaišykite minkštą sviestą. Po to įmaišykite miltus, kokoso drožles bei galiausiai baltymus. Pusę gautos masės sudėkite į kepimo
formą, aptepkite uogiene ir uždenkite likusia tešla. Kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių. Puoškite ištirpintu šokoladu.
|
|
|
|
|