Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
url,
garena,
bank,
jonines,
what is 2 plus 5,
5120. com,
mineskarf,
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Pievų g., Skaidiškių k., Vilniaus r. sav.,
Rudaminos g., Skaidiškių k., Vilniaus r. sav.,
Smėlio g., Skaidiškių k., Vilniaus r. sav.,
Sodų g., Skaidiškių k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus g., Skaidiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištienos filė 300 g pievagrybių ar kitų grybų 200 g svogūnų 200 g fermentinio sūrio 300-350 g grietinėlės (15-25%) 2 šaukštai miltų Druskos ir pipirų (pagal skonį) Aliejaus
(kepinimui)
Gaminimas: Vištienos filė sudėti į pasūdytą vandenį ir virti 20 minučių. Po to nusausinti ir kai šiek tiek pravės supjaustyti kubeliais. Susmulkinti svogūną ir grybus. Keptuvėje įkaitinti aliejaus ir pakepinti svogūnus apie pora minučių. Po to suberti grybus ir
kepinti dar 5-8 minutes. Sausoje keptuvėje pakepinti miltus ir iš lėto įmaišyti grietinėlę bei prieskonius. Kai užvirs, nukelti nuo ugnies. Kepintus grybus sumaišyti su vištiena ir grietinėlės padažu. Pridėti šios masės į molinius kepimo indelius. Viršų apibarstyti sūriu ir kepti 180
laipsnių orkaitėje, kol sūris išsilydys.
|
|
|
|
|