Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antros Vagos 3-ioji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 4-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 5-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 6-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Antros Vagos 7-oji g., Pakonių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 15 bulvių 500 g kiaulienos sprandinės ar nugarinės 1 svogūnas 1 cukinija 4 pomidorai 3 šaukštai majonezo 300 g fermentinio sūrio Druskos, pipirų, raudonėlio (pagal
skonį)
Gaminimas: Bulves supjaustyti griežinėliais, apibarstyti druska ir apkepinti iš abiejų pusių. Po to sudėkite ant aliejumi pateptos kepimo skardos. Ant bulvių sudėti kubeliais supjaustytą mėsą (mėsą prieš tai apkepinti keptuvėje 5-6 min.), susmulkintą cukiniją, pomidorus
ir svogūnus. Viską aptepti majonezu ir kepti 250 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 15 minučių. Temperatūrą sumažinti iki 180 laipsnių, apibarstyti sūriu ir kepti, kol sūris išsilydys.
|
|
|
|
|