Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
simply,
miško grybai,
naujokai,
okeanija,
ledo ritulio sala,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
crossdress,
cd,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rokantiškių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Rokantiškių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg moliūgų 500 g svarainių 700 g cukraus, baltojo Cinamono (truputį)
Gaminimas: Nulupti ir stambiais kubeliais supjaustyti moliūgą. Supjaustytą moliūgą užberti 0,5 kg
cukraus. Nuvalyti, nuplauti ir griežinėliais pjaustyti svarainius. Svarainius sudėti į kitą indą ir užpilti likusiu cukrumi (200 g). Abu indus sandariai uždaryti ir palikti per naktį šaldytuve, kad susikauptų sulčių. Po to moliūgus savo sultyse virti tol, kol suminkštės. Į minkštus
moliūgus supilti svarainių masę ir ant nedidelės kaitros ugnies, maišant virti, kol nebelieka vandens. Pagardinti cinamonu pagal skonį. Supilstyti į išplautus ir iškaitintus (sterilizuotus) stiklainius. Skanaus!
|
|
|
|
|