Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Birštono g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Birutės g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Bokšto g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Cimakovo g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Čečiotos g., Druskininkų m., Druskininkų sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g baklažanų 20-30 g baltų džiovintų grybų 250 g kumpio, rūkyto 150 g svogūnų 250 g pomidorų 200 g spagečių 100 g fermentinio sūrio Druskos ir pipirų - pagal skonį 2-3
šaukštai augalinio aliejaus
Gaminimas: Grybus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 30 min. Svogūnus smulkiai supjaustykite. Baklažanus supjaustykite kubeliais ir apibarstykite druska. Palaikykite 30 min., po to nuplaukite ir nusausinkite. Pomidorus ir kumpį
supjaustykite kubeliais. Išmirkusius ir nusausintus grybus susmulkinkite. Sūrį smulkiai sutarkuokite. Svogūnus pakepinkite 1-2 min. Po to suberkite grybus ir kepinkite 10-12 min. Suberkite šoninę ir baklažanus. Uždenkite keptuvę dangčiu ir pakepinkite apie 20-25 min. Suberkite
pomidorus ir kepinkite dar 5-7 min. Išvirkite makaronus (kaip nurodyta ant pakuotės) ir nusausinkite. Sumaišykite makaronus su kepintais produktais. Kai tieksite į lėkštes, pabarstykite sūriu ir prieskoniais (pagal skonį).
|
|
|
|
|