Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Trumpas meiles tematikos eilerastis, kuriame kreipiamasi i moteri, sakomi jai rafinuoti ir samojingi hiperbolizuoti komplimentai, supinti su pastoraliniais ir mitologiniais motyvais,
Kada buvo ikurtas kalavijuociu (Livonijos) ordinas, skirtas apsaugoti Ryga ir jos apylinkes,
Kompanija, pirmoji isivedusi kelioninius cekius, kuriuos priima ne tik bankai, bet ir kelioniu biurai bei viesbuciai,
Dekoratyvine tapyba vienos spalvos tonais, daznai imituojanti reljefa,
Is kokio zodzio (lietuviskai) kilo zodis "robotas", pirma kart pavartotas 1920m. ceku pjeseje,
Žaibgalos g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Žvirblių g., Ėriškių k., Panevėžio r. sav.,
Rožių g., Fermos k., Panevėžio r. sav.,
Sporto g., Fermos k., Panevėžio r. sav.,
Šermukšnių g., Fermos k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g baklažanų 20-30 g baltų džiovintų grybų 250 g kumpio, rūkyto 150 g svogūnų 250 g pomidorų 200 g spagečių 100 g fermentinio sūrio Druskos ir pipirų - pagal skonį 2-3
šaukštai augalinio aliejaus
Gaminimas: Grybus užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 30 min. Svogūnus smulkiai supjaustykite. Baklažanus supjaustykite kubeliais ir apibarstykite druska. Palaikykite 30 min., po to nuplaukite ir nusausinkite. Pomidorus ir kumpį
supjaustykite kubeliais. Išmirkusius ir nusausintus grybus susmulkinkite. Sūrį smulkiai sutarkuokite. Svogūnus pakepinkite 1-2 min. Po to suberkite grybus ir kepinkite 10-12 min. Suberkite šoninę ir baklažanus. Uždenkite keptuvę dangčiu ir pakepinkite apie 20-25 min. Suberkite
pomidorus ir kepinkite dar 5-7 min. Išvirkite makaronus (kaip nurodyta ant pakuotės) ir nusausinkite. Sumaišykite makaronus su kepintais produktais. Kai tieksite į lėkštes, pabarstykite sūriu ir prieskoniais (pagal skonį).
|
|
|
|
|