Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ernesta,
pvp,
nanoferma,
pazintys vyresniems,
igor,
varzybu sala,
kaimynai,
seksui,
jurgita zakaite,
aurimas mufasa,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Alytaus g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Alyvų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Alksnių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Anykščių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Architektų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g žuvies filė (tilapijos, ešerio, pangasijų ar kt.) 150 g svogūnų 1 citrina 0,5 šaukštelio prieskonių žuvims mišinio Druskos ir pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Svogūnus
supjaustykite žiedeliais. Žuvį supjaustykite 5-6 cm gabaliukais. Žuvį sumaišykite su svogūnais, įspausite citrnos sulčių, suberkite prieskonius ir dar kartą išmaišykite. Pamarinuokite žuvį apie 30 minučių (palaikykite šaltai). Dėkite žuvies su svogūnais ant folijos lapų, susukite ir
kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes. Bus labai skaniai išsitroškinus žuvytė.
|
|
|
|
|