Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bedugnės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Belmonto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Belvederio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Bendorių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Benekainių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g žuvies filė (tilapijos, ešerio, pangasijų ar kt.) 150 g svogūnų 1 citrina 0,5 šaukštelio prieskonių žuvims mišinio Druskos ir pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Svogūnus
supjaustykite žiedeliais. Žuvį supjaustykite 5-6 cm gabaliukais. Žuvį sumaišykite su svogūnais, įspausite citrnos sulčių, suberkite prieskonius ir dar kartą išmaišykite. Pamarinuokite žuvį apie 30 minučių (palaikykite šaltai). Dėkite žuvies su svogūnais ant folijos lapų, susukite ir
kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-45 minutes. Bus labai skaniai išsitroškinus žuvytė.
|
|
|
|
|