Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemynos g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žiedų skg., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žilvičių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žiobrių g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Žolynų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 450 g kotletų Padažui: 1-2 šaukšteliai imbiero 200 g pievagrybių 400-500 ml pieno 25 g sviesto 1 šaukštelis sojos padažo 3-4 šaukšteliai miltų 1 saujelė svogūnų
laiškų Druska, malti pipirai - pagal skonį
Gaminimas: Keptuvėje pasidarome padažą: supjaustome griežinėliais nuluptus pievagrybius, pakepiname ant sviesto, sudedame gabalelį nulupto, sutarkuoto imbiero (kiek dėti, priklauso nuo to, kokio intensyvumo norite padažo).
Šiek tiek pakepinti (jei norit intensyvesnio skonio, dėti pačioje pabaigoje imbierą, o jei silpnesnio - anksčiau). Įdėti kelis šaukštelius miltų, druskos, maltų pipiriukų. Viską pakepinti ir užpilti pienu, įlašinti šaukštelį sojos padažo. Padažo tirštumą reguliuoti pienu. Sudėti kotletukus ir
troškinti ant silpnos ugnies apie 20 min. Sudėti į lėkštes ir valgyti su šviežiomis daržovėmis. Skanaus:)
|
|
|
|
|