Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Armonos 8-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Armonos 9-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Lelijų 1-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Lelijų 2-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Lelijų 3-oji g., Sarapų k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai:
2 kg vištienos (visos supjaustytos ar sparnelių, šlaunelių) 1 česnako galva, nulupta ir susmulkinta ar sutarkuota
1 stiklinė džiovintų vaisių (slyvų, abrikosų ar
spanguolių) ½ stiklinės ispaniškų žalių alyvuogių 6 lauro lapai 1 stiklinė nerafinuoto melasos cukraus 1 stiklinė mėgstamo sauso balto vyno ¼ stiklinės susmulkintų plačialapių petražolių
¼ stiklinės džiovinto raudonėlio
½ stiklinės
raudonojo vyno acto ½ stiklinės alyvuogių aliejaus
Druskos ir pipirų
Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. 2. Paruoškite marinatą: sumaišykite česnaką, pipirus, druską, actą, aliejų, raudonėlius, džiovintus
vaisius, alyvuoges, kaparėlius su sultimis ir laurų lapelius. 3. Šiame mišinyje užmarinuokite vištieną ir palikite šaldytuve nakčiai. 4. Paruoštą vištieną dėkite į kepimo indą, ant viršaus uždėkite marinato, apšlakstykite vynu, apibarstykite ruduoju cukrumi.
Pašaukite į orkaitę ir kepkite nuo 0,5 iki 1 val. Kepdama vištieną vis palaistykite susidariusiomis sultimis. P.s. viščiukas bus iškepęs, kai mėsingiausiose vietose mėsa lengvai atsiskirs šakute, o sultys bus skaidrios t.y. be raudonumo. 5. Patiekite su Basmati ryžiais ar
kuskusu.
Išmokite gaminti šį patiekalą Čiop Čiop kulinarijos kursuose arba vakarėlio metu! Daugiau informacijos: www.ciopciop.lt
|
|
|
|
|