Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyriausybes ar uzsienio reikalu zinybos kreipimasis i kt. valstybes vyriausybe,
Igyta silpnaprotyste,
Issisakoje metalo lydinio arba mineralo kristalai, turintys medzio, sakeles, paparcio lapo, zvaigzdes forma,
Pranesimas, kuriuo valstybe informuoja kt. valstybe, kad nutraukia su ja sudaryta sutarti,
transporto imone, kurioje laikomi, remontuojami lokomotyvai, gelezinkelio arba metropoliteno vagonai, tramvajai, troleibusai,
Knygnešių g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Kranto g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Kretingos Plento g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Kriaušių takas, Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Kuršlaukio g., Gargždų m., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g vištienos krūtinėlės 1-2 obuoliai 1 didelis pomidoras Marinatui: 3 šaukštelių kario 1 šaukštelio aštrios paprikos miltelių 1 nedidelio gabalėlio imbiero 2 skiltelių
česnako 200 ml jogurto 3 šaukštų aliejaus Jūros druskos - pagal skonį Šviežiai maltų juodųjų pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Į jogurtą įspauskite česnako, įtarkuokite imbiero, suberkite kario, paprikos miltelius, įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, viską
gerai išmaišykite ir supilkite į dubenį, kuriame vištiena marinuosis. Vištienos krūtinėlę supjaustykite kubeliais. Sudėkite į marinatą, gerai įtrinkite marinatą į kiekvieną vištienos gabaliuką ir palikite marinuotis bent kelioms valandoms. Po to vištienos kubelius suverkite ant iešmelių,
pakaitomis su obuolių gabaliukais ir pomidoro griežinėliais. Kepkite ant įkaitintos kepsninės, kad gražiai apskrustų. Tik nekepkite ilgai, tada vištiena išsausės, praras elastingumą, bus sausa ir sprangi. SKANAUS!!!
|
|
|
|
|