Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viksvų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vikučionių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vilijos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vilkeliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Vilkynės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 žiedinis kopūstas 1 stiklinė smulkiai kapotų prieskoninių augalų (česnakų, krapų, petražolių, čiobrelių) 250 g fetos sūrio 0,5 puodelio duonos trupinių 2-3 kiaušinių 1 žiupsnelis
muskato Druskos ir juodųjų pipirų - pagal skonį
Gaminimas: Žiedinius kopūstus išskaidome smulkesniais žiedynais. Verdame pasūdytame vandenyje apie 20 minučių. Išgriebtus nusausiname ir susmulkiname. Sumaišome smulkintą sūrį, žiedinius kopūstus, kiaušinius, prieskonius
ir trupinius. Iš šios masės formuojame nedidelius blynelius ir kepame keptuvėje, ant įkaitinto aliejaus, kol abi pusės apkeps.
|
|
|
|
|