Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu poete ir dramaturge, isleidusi eilerasciu rinkinius "Zydintis speigas", "Pusiausvyra" ir kt., keleta knygu vaikams, pjesiu,
Lietuviu poete, eilerasciu rinkiniu "Anksti ryta", "Pedos smely", "Per luztanti leda", "Diemedziu zydesiu", "Prie didelio kelio", poemos "Egle zalciu karaliene", eiliuotos pasakos "Naslaite" autore,
Lietuviu poete, suartejusi su "treciu frontu", liaudies igaliotos Seimo delegacijos del Lietuvos priemimo i TSRS nare,
Lietuviu prozininkas, isleides noveliu rinkinius "Rugsejo pauksciai", "Keleivio noveles" ir kt,
Lietuviu rasytoja, apsakymu "Petras Kurmelis", "Topylis", "Suciuptas velnias", "Sutkai", apysakos "Prie dvaro", pjesiu "Trys mylimos", "Pirslybos" autore,
Ąžuolo g., Vismantų k., Pakruojo r. sav.,
Liepų g., Vismantų k., Pakruojo r. sav.,
Bauskės g., Žeimelio mstl., Pakruojo r. sav.,
Beržų g., Žeimelio mstl., Pakruojo r. sav.,
E. Leijerio al., Žeimelio mstl., Pakruojo r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 karkos 0,5 litro virtų voveraičių 3 morkos 1 gabaliukas moliūgo 2 saliero stiebai 1 poras 1 pundelis žalių petražolių 1 pundelis žalių krapų 1 žalias rozmarinas 1
pundelis žalių čiobrelių 2-3 lauro lapeliai Penkių rūšių pipirai - pagal skonį Juodieji pipirai - pagal skonį Druska - pagal skonį Kmynai - pagal skonį 1 svogūnas
Gaminimas: Voveraites apvirti su druska, lauro lapeliais, juodaisiais pipirais ir
kmynais. Karką nuskusti ir nudirti jai odą, išilgai neperpjaunant. Išrinkti mėsą, be riebalų ir sausgyslių. Mėsos bryzelius lengvai pamušti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Paruošti prieskonių mišinį iš šaukšto druskos, didelio žiupsnio lauro lapelių, nemenko žiupsnio penkių
rūšių pipirų. Susmulkinti po kelias šakeles žalių rozmarinų iš čiobrelių. Galima dar berti Provanso prieskonių. Prieskonių mišinį išmaišyti su mėsa. Būtų gerai, kad ši mėsa pastovėtų su prieskoniais bent valandą. Susmulkinti moliūgą, porą, 1 salierą, 2 morkas, po nemažai petražolių ir
krapų ir šį mišinį pakaitinti garuose, kol apminkštės. Atvėsusias daržoves sumaišyti su smulkintomis voveraitėmis, mėsa ir kimšti masę į odą. Galus užsiūti ir suvynioti į marlę. Virti apie pusantros valandos vandenyje su druska, pipirais, lapeliais, salieru, morkomis ir svogūnu. Aš kartu
viriau ir tuos atlikusius kaulus. Iš jų išsiskiria lipni medžiaga, kuri reikalinga geram karkos sukibimui. Išimti iš vandens ir paslėgti.
|
|
|
|
|