Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
traktorius,
pirtis,
samanos,
jaucio rago kriaukles,
dantu balinimas,
vartai,
tvoros,
bkdr30125,
gido kolekcija,
pilies,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lastele, susidaranti po apvaisinimo,
Koncentruotas druskos ir azoto rugsciu misinys, tirpina net auksa ir platina,
Panamos sostine,
Elementarioji dalele, turinti neigiama kruvi,
Zydu klimes dailininkas, ekspresionizmo atstovas, kurinio "Tapytojas ir jo mylimoji" autorius,
Skrynelė, Dailės Salonas, L. Grišiūtės Trakų Gatvės Galerija,
Skrydis, Vilniaus RC Aviamodeliavimo Sporto Klubas,
Skrydis, Vilniaus oro uosto viešbutis,
Skrydis, Kavinė - Baras, V. Burinsko IĮ,
Skrydis, Kauno Sportinių Balandžių Mėgėjų Klubas,
Spenglos g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Sporto g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Srovės g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stadiono g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Stalių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
 |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g miltų 1 pakelis sausų mielių 150 g smulkaus cukraus 2 pakeliai vanilinio cukraus 1 žiupsnelis druskos 250 ml šilto pieno 200 g tirpinto sviesto 50 g pjaustytų
migdolų
Gaminimas: Moliniame dubenyje gerai sumaišyti miltus su mielėmis. Įberti pusę cukraus, 1 pakelį vanilinio cukraus, druskos, įpilti drungną pieną ir 75 g tirpinto drungno sviesto. Mikseriu su antgaliu tešlai viską maišyti 5 min. iš pradžių mažu, paskui dideliu greičiu. Jei
tešla limpa prie sienelių, tuomet įberti dar miltų, tačiau nedaug, nes tešla turi būti minšta. Tešlą palaikyti šiltoje vietoje, kol gerokai pakils. Tada suminkyti rankomis ant minkymo lentos ir iškočiojus dėti į sviestu pateptą arba kepimo popieriumi išklotą skardą. Sutrupinti likusius 125 g sviesto
ant tešlos arba jį ištirpinti ir aptepti tešlą. Sumaišyti likusius 75 g cukraus su antru pakeliu vanilinio cukraus ir apibarstyti pyragą. Papuošti pjaustytais migdolais. Vėl padėti tešlą šiltai, kol gerokai pakils. Dėti į orkaitę, įkaitintą iki 200-225 laipsnių, ir kepti 15-20 min. (kepimo laiką
pasireguliuoti pagal pyrago storį: kuo blėka mažesnė ir pyragas storesnis, tuo ilgiau kepti). Skanaus! Patarimas: suplakite 250 ml grietinėlės iki standžių putų ir aptepti tik ką iškeptą pyragą.
|
|
|
|
|
|