Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Danutės g., Vyčių k., Panevėžio r. sav.,
Kęstučio g., Vyčių k., Panevėžio r. sav.,
Saulėlydžio aklg., Vyčių k., Panevėžio r. sav.,
Savanorių g., Vyčių k., Panevėžio r. sav.,
Zigmo g., Vyčių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g kiaulienos 500 g jautienos 200 g baltagūžio kopūsto 0,5 stiklinės ilgagrūdžių ryžių 1 svogūnas 1 kiaušinis 2 šaukštai aliejaus Miltai (truputį) 1 žiupsnelis maltų
pipirų 1 žiupsnelis maltų kmynų 1 žiupsnelis džiovintų rozmarinų 1 žiupsnelis druskos Padažui: 1 morka 1 svogūnas 1 šaukštas miltų 150 ml grietinės
Gaminimas: Vieną svogūną nulupti, supjaustyti į keturias dalis ir sumalti su mėsa. Įmušti kiaušinį,
įberti prieskonių ir išmaišyti. Ryžius išvirti, kaip nurodyta ant pakuotės, suberti į mėsos malinį ir išmaišyti. Kopūstus supjaustyti smulkiais kubeliais, užpilti karštu vandeniu ir užvirinti. Pašutinti 3-4 minutes ir sukrėsti į mėsos mišinį. Viską kruopščiai sumaišyti. Lipdyti nedidelius
maltinukus, juos apvolioti miltuose. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir pusgaminius apkepinti iš visų pusių po 5-6 minutes, kol gražiai parus. Paruošti padažą. Nuskusti morką, nulupti svogūną. Svogūną smulkiai supjaustyti, morką sutarkuoti. Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir 5-6 minutes pakepinti
daržoves. Berti šaukštą miltų, krėsti grietinę, pilti pusę stiklinės vandens ir 5-6 minutes troškinti ant silpnos ugnies. Orkaitę įkaitinti iki 170 laipsnių temperatūros, balandėlius sudėti į kepimo indą ir aplieti padažu. Kepti 35-40 minučių. Skanaus!
|
|
|
|
|