Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Raišupelio g., Patašinės k., Marijampolės sav.,
Šlavantos g., Patašinės k., Marijampolės sav.,
Šlavantos skg., Patašinės k., Marijampolės sav.,
Uosinės g., Patašinės k., Marijampolės sav.,
Valčiuvos g., Patašinės k., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kiaušiniai 200 g miltų 1 šlakelis aliejaus 2 stiklinės pieno 1 žiupsnelis druskos 2 šaukštai cukraus 200 g varškės 1 obuolys 0,5 šaukštelio
cinamono
Gaminimas: Lietiniams visus produktus (kiaušinius, miltus, pieną, druską, cukrų, aliejų) reikia sumaišyti, pasigaminti skystoką tešlą. Iš lietinių masės iškepti blynus. Varškę sutrinti su ckrumi, suberti kubeliais pjaustytus obuolius, cinamoną ir gerai išmaišyti. Ant
blynelių dėti po šaukštą masės, sulankstyti blynus į kvadratėlius ir sudėti į kepimo formą. Šauti į vidutinio karštumo orkaitę ir kepti apie 15 minučių. Iškepus pabarstyti cukraus pudra. Tiekti su obuolių džemu. Skanaus!
|
|
|
|
|