Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kotas,
kirtiklio kotas,
kirtiklis,
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žiedo g., Luksnėnų k., Alytaus r. sav.,
Dzūkų g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Galintėnų g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Miško g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Mokyklos g., Makniūnų k., Alytaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 burokėliai 200 g raugintų kopūstų 100 g marinuotų grybų 1 svogūnas Aliejaus (truputį)
Gaminimas: Grybus nusunkti, išvirti ir supjaustyti. Svogūną susmulkinti ir su grybais
pakepinti aliejuje. Burokėlius supjaustyti šiaudeliais. Į troškintuvą dėti sluoksniais: burokėlius, kopūstus, keptus gybus su svogūnais, vėl burokėlius ir t.t. Pilti vandens, kad daržovės būtų vos vos apsemtos. Puodą uždengti ir troškinti ant nekaitrios ugnies 20-30 minučių. Žiūrėti, kad neapsviltų,
jei reikia, pilti dar vandens. Ši troškinta mišrainė bus skani ir karšta su bulvėmis ir atšalusi su žuvimis ar silke. Skanaus!
|
|
|
|
|