Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
ieva,
gabrielė,
'or,
akmens sodo elementai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gvazdikų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 0,5 kg patisonų 0,5 kg morkų 2 kiaušiniai 1,5 stiklinės kvietinių miltų 1 šaukštelis kepimo miltelių Druskos - pagal skonį Cukraus - pagal skonį Aliejaus
(kepimui)
Gaminimas: Morkas supjaustyti mažesniais gabaliukais, virti pasūdytame vandenyje apie 10 min. Tuomet suberti supjaustytus patisonus. Virti, kol daržovės suminkštės. Nusunkti vandenį, sutrinti daržoves blenderiu. Į pertrintą masę įdėti cukraus, druskos, įmušti kiaušinius,
kepimo miltelius bei miltus. Tešlą gerai išmaišyti ir kepti blynelius. Patiekti su grietine ar mėgstama uogiene. Skanaus!
|
|
|
|
|