Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
amerikos nusikaltimai,
ligo taurė,
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Salis, kur gaminamas Cesterio suris,
Salis, kuri kaip manoma yra jogurto tevyne,
Salis, kuriai 1793 m., sv. romos imperatorius paskelbe kara,
Salis, kuriai budingas sukis "Wir welle bleiwen, wat mir sin! " (mes norime likti kuo esame) ,
Salis, kuriai iki 1999 m. priklause Rytu Timoro valstybe,
Salininkų Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 5-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 6-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Salininkų Sodų 7-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 ml vandens 1 vnt. KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys 1 mažos morkos 80 g žiedinių kopūstų 2 žiedelių svogūno 100 g moliūgų 1 bulvės 1 saujos šviežių žirnelių 1 šakelė
krapų Druskos - pagal skonį
Gaminimas: Sutarkuotą morką ir susmulkintą svogūną pakepiname keptuvėje 1-2 minutes. Po to sudedame kubeliais ar juostelėmis supjaustytą moliūgą, smulkiais žiedynais išskaidytą žiedinį kopūstą, bulvės kubelius, žirnelius, prieskonius
ir krapus. Užpilame vandeniu, sultiniu ir troškiname ant mažos ugnies apie 8-10 minučių (uždengę dangčiu).
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g paprikos, saldžiosios 380 g konservuotų kukurūzų 150 g svogūnų 200 g morkų 200 ml sultinio (daržovių arba vandens) Druskos ir pipirų - pagal skonį Aliejaus
(kepinimui)
Gaminimas: Sukapokite svogūną. Morkas sutarkuokite. Paprikas (turėjau žalią ir raudoną) supjaustykite kubeliais. Įkaitinkite puode šlakelį aliejaus ir pakepinkite svogūnus iki 3 minučių. Sudėkite morkas ir kepinkite dar apie 3-4 minutes. Sudėkite
porus ir kepinkite 5 minutes. Suberkite kukurūzus, supilkite sultinį, įmaišykite prieskonių ir troškinkite apie 15-20 minučių.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kalafijoro, nedidelio 1 saujos svogūnų laiškų 0,5 cukinijos 0,5 paprikos 2 v. š. grietinės Prieskonių 200 g rūkytos dešros
Gaminimas: Supjaustyti kalafijorus,
paprikas, svogūnų laiškus, cukiniją ir troškinti keptuvėje su daržovių sultiniu. Baigiant troškinti, sudėti pjaustytą dešrą, prieskonius ir grietinę bei dar keletą minučių patroškinti . Skanaus
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 bulvių 0,5 skardinės konservuotų pupelių 1 pakuotės brokolių, šaldytų
Gaminimas: Suberkite brokolius į keptuvę. Bulves nulupkite ir supjaustykite nedideliais
kubeliais. Kai brokoliai suminkštės, ant viršaus suberkite bulves ir pupeles, švelniai pamaišykite. Po 15 min. viską petiekiti. P.S. Bulvės ir pupelės išsitroškins brokolių sultyse. SKANAUS!
|
|
|
|
|