Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Priesdelis naudojamas su kokio nors dydzio matavimo vienetu, reiskia 10^3 arba tukstanti,
Alkoholinio gerimo butelis (apie 0, 9l) arba muzikinis akordas,
Maisto produktas, gaunamas kaitinant rugusi piena,
Lietuviu paprotys rengti apeigas ir vaises uzbaigus svarbu, dazniausiai talkomis atlikta darba,
Vaistai, kurie sudaryti tiktai is naturaliu medziagu,
Upės g., Biržų m., Biržų r. sav.,
V. Kudirkos g., Biržų m., Biržų r. sav.,
V. Montvilos g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Vabalninko g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Vakarų g., Biržų m., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 400-500 g moliūgo 1 mažos morkos 1 nedidelio svogūno 30 g salierų šaknies 1 šaukštelis sviesto Druskos - pagal skonį
Gaminimas: Kubeliais supjaustome moliūgą, morką,
salierą ir svogūną. Dedame į verdantį vandenį (vandens apie 0,5 litro) ir verdame apie 15-20 minučių. Prieskonių beriame pagal skonį. Aš bėriau šiek tiek druskytės. Kai daržovės suminkštėja, nukeliame nuo ugnies, įpilame tirpinto sviesto ir sutriname. Galima dėl skonio įmaišyti
grietinėlės. Gero apetito :-)
|
|
|
|
|